Vernieuwde website voor de Week van Gebed

2 december 2019
  • Profielafbeelding van Jan Willem Janse
    Door: Jan Willem Janse

De Week van Gebed voor de eenheid heeft een vernieuwde website! We vertellen je graag wat er is veranderd.

Alles op weekvangebed.nl

Waar de website www.weekvangebed.nl voorheen verwees naar een pagina op de website van MissieNederland, is de website van de Week van Gebed nu zelfstandig. Dat geeft ons de mogelijkheid om een meer overzichtelijk menu aan te bieden. 

Week-van-Gebed-website.png

Wat is er veranderd?

Het doorgeven van locaties gaat anders dan voorheen. Op de oude website werd je verzocht om eest een account aan te maken op de website en kon je daarna pas je locaties doorgeven. We hebben ervoor gekozen om niet meer te vragen om een account aan te maken. Zo kun je als organisator direct je locatie doorgeven. Het enige nadeel is dat je je gegevens niet meer zelfstandig tussentijds kunt wijzigen. Uiteraard bieden we je wel die mogelijkheid, maar dan door een mailtje te sturen met de gewenste wijziging naar janwillem@missienederland.nl

Toekomstplannen

De Week van Gebed voor de eenheid heeft op dit moment nog twee verschillende websites: één bij MissieNederland (dat is de website die je nu bezoekt) en één bij de Raad van Kerken. Binnenkort hopen we deze websites samen te voegen tot één gezamenlijke website. Dat vergt echter wat voorbereidingswerk. Tot die tijd verwijzen we graag naar elkaar, want gezamenlijk bewegen we de kerk om te bidden voor eenheid, wijk en wereld.