Buitengewoon bidden met tieners

Ook dit jaar werken diverse organisaties samen in het ontwikkelen van tienermateriaal voor de Week van Gebed. Ze vertalen het thema 'Buitengewoon' en de acht dagen van gebed en reflecties naar een variant die tieners aanspreekt.

Live bidden op Instagram

Op 22 januari gaan tieners live met elkaar bidden via een event op Instagram, in samenwerking met EO Beam, Huis van Belle en Stronglife.

Materiaal voor jeugdavonden

Vanuit het jeugdwerk van Rafaël Nederland materiaal ontwikkeld voor een tienerclub of catecheseavond rond de Week van Gebed. De handleiding verschijnt binnenkort!

Tieners-Week-van-Gebed-2020.png

Whatsapp

Tieners en jeugdleiders kunnen zich aanmelden voor dagelijkse input tijdens de gebedsweek via WhatsApp. Stuur hiervoor 'BIDDEN AAN' naar het nummer 06-836 73 700 en zet dit telefoonnummer in je telefoon (EO Beam).

Video

Stronglife ontwikkelde een uitdagende introductievideo om tieners warm te maken voor de Week van Gebed. Deze verschijnt binnenkort: nog even geduld!

Er is meer...

Dat is nog niet alles! Diverse organisaties delen zelf actief via sociale media inspiratie en gebedspunten tijdens de gebedsweek. Houd ze goed in de gaten. 

Terug naar het overzicht