Aan de hand van het thema 'Glow in the dark' ontdekken tieners in de Week van gebed voor eenheid 2022 hoe zij nét als de ster van Bethlehem kunnen wijzen op Jezus. Van 16 t/m 23 januari kunnen zij op allerlei manieren betrokken raken bij de jaarlijkse gebedsweek.

Online activiteiten

Week van gebed voor eenheid - Glow in the darkNaast bovenstaande materialen worden tieners ook betrokken bij de Week van gebed voor eenheid via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Zo activeren Huis van Belle, HGJB-JONG en Stronglife tieners dagelijks via sociale media om te bidden óf zich te verdiepen in gebed. Daarbij wordt aangehaakt bij het thema van de dag. Houd de sociale media-kanalen dus in de gaten en moedig tieners aan om deze te volgen. 

Huis van Belle Stronglife HGJB-JONG

Deze organisaties doen mee

 • CGJO
  CGJO
  CGJO
  De Christelijke Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie (CGJO) is een jeugdwerkorganisatie vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk. We streven ernaar dat er bloeiend jeugdwerk is in elke (CGK) kerk, met als doel dat jongeren Jezus leren kennen.
  CGJO
 • HGJB
  HGJB
  HGJB
  De HGJB is een vereniging van gemeenten en jeugdclubs binnen de Protestantse Kerk in Nederland die, staande in de hervormd-gereformeerde traditie, jongeren van de gemeente bij Christus wil brengen, opdat ze Hem leren kennen, vertrouwen en navolgen.
  HGJB
 • Huis van Belle
  Huis van Belle
  Huis van Belle
  Huis van Belle wil een veilige plek bieden waar meiden eerlijke verhalen horen over het leven en bemoedigd worden in hun geloof. We zijn een luisterend en adviserend oor waar nodig, een grote zus die je bij de hand neemt en geruststelt. Een thuis waar je compleet geliefd wordt zoals je bent.
  Huis van Belle
 • Kerkpunt
  Kerkpunt
  Kerkpunt
  Kerkpunt inspireert, adviseert en begeleidt kerken om voorproefjes te zijn van het Koninkrijk van God. Kom verder in kerk-zijn!
  Kerkpunt
 • MissieNederland
  MissieNederland
  MissieNederland
  Netwerk van mensen, kerkgenootschappen, lokale geloofsgemeenschappen en organisaties die samen de kerk helpen bewegen bij het uitleven van de missie van Jezus in wijk en wereld.
  MissieNederland
 • Raad van Kerken in Nederland
  Raad van Kerken in Nederland
  Raad van Kerken in Nederland
  De Raad van Kerken bevordert
  1) de oecumenische dialoog. Het gaat daarbij zowel om de dialoog tussen de aangesloten kerken onderling, als die tussen de aangesloten kerken en andere kerken en geloofsgemeenschappen.
  2) de gezamenlijke dienst van de kerken aan de samenleving.
  Raad van Kerken in Nederland
 • Stronglife
  Stronglife
  Stronglife
  Wij willen bouwen aan een generatie van christelijke jongeren die vanuit een levende relatie met Jezus Christus de smaakmakers van de maatschappij zijn. Een generatie van christelijke jongeren die de cultuur verandert in plaats van dat de cultuur hun verandert.
  Stronglife