Buitengewoon leven na de Week van Gebed 2020

Wat tof dat jij naar aanleiding van de Week van Gebed verder wil met bidden! Er zijn heel veel mensen en organisaties die jou willen helpen om te blijven bidden en dicht bij Jezus te leven.

Hier onze tips op een rijtje:

  • Buitengewoon---Belle.pngHuis van Belle, hèt blad voor tienermeiden, heeft in januari 2020 het thema: Buitengewoon. Daarin vind je alles over bidden en een buitengewone levenstijl met Jezus. Klik hier.
  • Kijk eens naar dit filmpje van Stronglife met 5 tips voor stille tijd

  • Ga naar Instagram of YouTube en wordt onderdeel van de online community van EO-BEAM, HGJB, Huis van Belle of Stronglife. Zo krijg jij elke dag op jouw telefoon input om te blijven bidden en leren over God.
  • Heb je ooit gehoord van de uitspraak Zingen is twee keer bidden? Probeer dat eens uit! Kies een mooie worship-afspeellijst op Spotify en zing met volle borst mee! Tip voor een afspeellijst? Kijk eens naar de EO-BEAM Worship top 100
  • Stap eens naar jouw jeugdleider of een andere volwassene in jouw kerk die je vertrouwt en durf eens te vragen of hij/zij jou zou willen helpen. Wij weten uit ervaring dat ze dat heeeeeel tof vinden. Bovendien kun jij zo die ander ook helpen om te groeien in gebed en als volgeling van Jezus.