Bestel het boekje met Reflecties & gebedspunten

Mock-up Reflecties en gebedspunten 2022Aan de hand van een handzaam boekje met Reflecties & gebedspunten kun je dagelijks meebidden tijdens de Week van gebed voor eenheid. Bestel of download het nu!

Downloaden

Vraag een pdf-versie van het boekje aan en ontvang deze direct in je mail. Kies hieronder voor wie jij de Reflecties & gebedspunten wilt aanvragen:

Heb je liever een fysiek exemplaar? Bestel nog snel je gebedsboekje(s) om dagelijks mee te bidden. Je kunt kiezen voor één of meerdere exemplaren. 

Eén of enkele exemplaren  Grotere aantallen

Would you rather like to use the English booklet for the Week of Prayer for Christian Unity? You can find it here. Other languages can be found here.

Ontdek ook het speciale gebedsboekje voor kinderen

Aan de hand van een handig kindergebedsboekje neem je kinderen elke dag mee tijdens de gebedsweek van 2022. Voor elke dag is er een kort verhaal om kinderen bij het thema 'Licht in het duister' te betrekken. Daarnaast bevat het boekje verwijzingen naar video's, luistertips, knutselwerkjes en experimenten. Uiteraard bevat iedere dag ook een onderwerp om voor te bidden en diverse voorbeeldgebeden.

Bestellen of downloaden
Kindergebedsboekje 2022.png