Vanaf 21 januari 2024 vieren we de jaarlijkse Week van gebed voor eenheid van christenen! Aan de hand van een compact boekje met Reflecties & gebedspunten voor iedere dag kun je dagelijks meebidden tijdens de Week van gebed voor eenheid. Bestel of download het nu!

Persoonlijk meebidden

Bid gedurende de hele Week van gebed voor eenheid mee met behulp van het handige A5-boekje. Iedere dag lees je een reflectie bij het thema en reikt het boekje je gebedspunten aan. Ideaal om te gebruiken tijdens je stille tijd of bijvoorbeeld rondom de maaltijd. 

Vanaf € 1,25

Bestel een fysiek exemplaar

of download de gratis digitale versie

Bidden met je groep of geloofsgemeenschap

Moedig je (gebeds)kring of hele geloofsgemeenschap aan om tijdens de Week van gebed voor eenheid mee te doen. Deel de A5-boekjes met reflecties & gebedspunten uit tijdens de openingsviering of een gebedsbijeenkomst en/of verspreid een digitale variant via de kerkapp/e-mailnieuwsbrief.

Vanaf € 0,65 (bij 50 stuks)

Bestel fysieke exemplaren met korting

of vraag de digitale versie aan voor groepsgebruik

Would you rather like to use the English booklet for the Week of Prayer for Christian Unity? You can find it here. Please take notice that our Dutch materials are slightly contextualized and might differ from this English version. Other languages can be found here.

Ontdek ook het speciale boekje voor kinderen

Aan de hand van een handig kindergebedsboekje neem je kinderen elke dag mee tijdens de gebedsweek van 2024. Voor elke dag is er een kort verhaal om kinderen bij het thema 'Heb God lief... en je naaste als jezelf' te betrekken. Daarnaast bevat het boekje verwijzingen naar video's, luistertips, knutselwerkjes en experimenten. Uiteraard bevat iedere dag ook een onderwerp om voor te bidden en diverse voorbeeldgebeden.

Bestellen of downloaden
Kindergebedsboekje kader.png