De Week van gebed voor eenheid gaat niet alleen over eenheid tussen volwassen christenen, maar ook over eenheid tussen generaties. Daarom bieden we mogelijkheid om ook kinderen en tieners helemaal te betrekken bij gebedsweek.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met de voorbereiding van diverse materialen voor de gebedsweek van 2022, zoals het kinder- en tienermateriaal, de gebedsbijeenkomsten en het digitale gebedsboekje. Kom op een later moment nog eens terug voor meer informatie en waardevolle downloads. 

Kinderen

Gebedsboekje-kinderen.png

Aan de hand van een handig kindergebedsboekje neem je kinderen elke dag mee tijdens de gebedsweek van 2021. Het subthema van het kindergebedsboekje is 'Hallo, hebben we contact?'. Kinderen een prikkelende vraag om over na te denken (en te spreken). Daarnaast bevat het boekje verwijzingen naar video's, luistertips, knutselwerkjes en experimenten. Uiteraard bevat iedere dag ook een onderwerp om voor te bidden en diverse voorbeeldgebeden. 

Bestel het gebedsboekje voor kinderen
Of vraag de digitale variant aan

Naast het gebedsboekje is er ook een handleiding beschikbaar voor een kinder(neven)dienst. 

Tieners

Bid-mee-met-tieners---Week-van-gebed-2021.jpgIedere dag delen organisaties als EO BEAM, Huis van Belle en Stronglife inspirerende content op hun sociale mediakanalen. Kijk eventueel samen met je tieners de video's en sociale mediaberichten en ga erover in gesprek. Ben je op zoek naar een ijsbreker, gebeds- of verwerkingsvorm? Kijk dan eens naar de handleiding voor een tieneravond, die werd ontwikkeld door CGJO, Jeugd met een Opdracht, Jong Protestant, NGK Jeugdwerk Steunpunt en Youth for Christ. De handreiking met de naam Stay connected staat boordevol inspirerende onderdelen, die je ook thuis kunt gebruiken. 

Naar het tienermateriaal