De Week van gebed voor eenheid gaat niet alleen over eenheid tussen volwassen christenen, maar ook over eenheid tussen generaties. Daarom bieden we mogelijkheid om ook kinderen en tieners helemaal te betrekken bij gebedsweek.

Kindergebedsboekje

Gebedsboekje-kinderen.png

Aan de hand van een handig kindergebedsboekje neem je kinderen elke dag mee tijdens de gebedsweek van 2021. Het subthema van het kindergebedsboekje is 'Hallo, hebben we contact?'. Kinderen een prikkelende vraag om over na te denken (en te spreken). Daarnaast bevat het boekje verwijzingen naar video's, luistertips, knutselwerkjes en experimenten. Uiteraard bevat iedere dag ook een onderwerp om voor te bidden en diverse voorbeeldgebeden. 

Bestel het gebedsboekje voor kinderen

Club- of catechese avond voor tieners

Dit jaar ontwikkelde CGJO, Jeugd met een Opdracht, Jong Protestant, NGK Jeugdwerk Steunpunt en Youth for Christ materiaal voor een club of catechese avond voor tieners in of om de Week van Gebed. Met het materiaal Stay Connected! kies je als jeugdleider uit een grote hoeveelheid werkvormen en bouwstenen, zodat je zelf een avond kunt samenstellen passend bij jouw tieners. 

Verder zullen tieners elke dag tijdens de week van gebed door organisaties als EO BEAM, Huis van Belle en Stronglife via sociale media bijgepraat worden over het thema van de dag.

Het tienermateriaal van 2021 is hier binnenkort te downloaden.