De Week van gebed voor eenheid gaat niet alleen over eenheid tussen volwassen christenen, maar ook over eenheid tussen generaties. Daarom bieden we mogelijkheid om ook kinderen en tieners helemaal te betrekken bij gebedsweek.

Kinderen

Kindergebedsboekje 2022

Aan de hand van een handig kindergebedsboekje neem je kinderen elke dag mee tijdens de gebedsweek van 2022. Voor elke dag is er een kort verhaal om kinderen bij het thema 'Licht in het duister' te betrekken. Daarnaast bevat het boekje verwijzingen naar video's, luistertips, knutselwerkjes en experimenten. Uiteraard bevat iedere dag ook een onderwerp om voor te bidden en diverse voorbeeldgebeden. 

Bestel het gebedsboekje voor kinderen
Of vraag een gratis download aan

Naast het gebedsboekje is er ook een handleiding beschikbaar voor een kinder(neven)dienst. 

Tieners

Week van gebed voor eenheid - Glow in the darkHet thema voor de tieners is dit jaar 'Glow in the dark'. Aan de hand van inspirerende video's van Stronglife beleven ook zij de Week van gebed voor eenheid mee op een manier die bij hen past. De video's kun je eventueel ook samen aan tafel bekijken en bespreken! Daarnaast vind je inspirerende content voor tieners bij onder andere de socials van Huis van Belle en de podcast van HGJB Jong. 

Naar het tienermateriaal