De Week van Gebed voor de eenheid gaat niet alleen over eenheid tussen volwassen christenen, maar ook over eenheid tussen generaties. Daarom bieden we mogelijkheid om ook kinderen en tieners helemaal te betrekken bij Week van Gebed.

Kindergebedsboekje

Kindergebedsboekje-2020.png

Aan de hand van een handig kindergebedsboekje neem je kinderen elke dag mee tijdens de gebedsweek van 2020. In begrijpelijke taal voor kinderen wordt het verhaal van Paulus' schipbreuk en aankomst op Malta uitgelegd. Daarbij krijgen kinderen een prikkelende vraag om over na te denken (en te spreken). Daarnaast bevat het boekje verwijzingen naar video's, luistertips, knutselwerkjes en experimenten. Uiteraard bevat iedere dag ook een voorbeeldgebed en een aanvullend gebedsonderwerp. 

Het gebedsboekje van 2020 is helaas uitverkocht.

Kalender voor tieners

Kalender.pngBij het maken van het boekje van volwassenen proberen we al rekening te houden met begrijpelijke taal. We houden zinnen kort en letten erop dat zoveel mogelijk mensen het boekje kunnen volgen. Toch kan het voor tieners soms net even wat aansprekender. Daarom ontwikkelden we een kalender die je kunt gebruiken aan tafel. 

Via organisaties als EO BEAM, Huis van Belle en Stronglife worden tieners ook elke dag op sociale media bijgepraat over het thema van de dag.

Naar het tienermateriaal