De Week van gebed voor eenheid gaat niet alleen over eenheid tussen volwassen christenen, maar ook over eenheid tussen generaties. Daarom bieden we mogelijkheid om ook kinderen en tieners helemaal te betrekken bij gebedsweek.

Kindergebedsboekje

Gebedsboekje-kinderen.png

Aan de hand van een handig kindergebedsboekje neem je kinderen elke dag mee tijdens de gebedsweek van 2021. Het subthema van het kindergebedsboekje is 'Hallo, hebben we contact?'. Kinderen een prikkelende vraag om over na te denken (en te spreken). Daarnaast bevat het boekje verwijzingen naar video's, luistertips, knutselwerkjes en experimenten. Uiteraard bevat iedere dag ook een onderwerp om voor te bidden en diverse voorbeeldgebeden. 

Bestel het gebedsboekje voor kinderen

Kalender voor tieners

Bij het maken van het boekje van volwassenen proberen we al rekening te houden met begrijpelijke taal. We houden zinnen kort en letten erop dat zoveel mogelijk mensen het boekje kunnen volgen. Toch kan het voor tieners soms net even wat aansprekender. Daarom ontwikkelden we een kalender die je kunt gebruiken aan tafel. 

Via organisaties als EO BEAM, Huis van Belle en Stronglife worden tieners ook elke dag op sociale media bijgepraat over het thema van de dag.

Meer informatie over het tienermateriaal van 2021 verschijnt binnenkort.