Organiseer je een viering voor de Week van gebed voor eenheid, bijvoorbeeld gezamenlijk met andere geloofsgemeenschappen in jouw dorp of stad? Maak dan gebruik van onze handige materialen en tips.

Voorbereidingsboekje met orde van dienst

Aan de hand van Jesaja 1 hebben kerken uit de Amerikaanse staat Minnesota een viering voorbereid. Een Nederlandse werkgroep heeft dit gezamenlijk vertaald en (waar nodig) gecontextualiseerd. In een handig voorbereidingsboekje vind je instructies voor het organiseren van een oecumenische viering, ontdek je liedsuggesties en krijg je ook direct overzicht van de acht dagen van gebed. Bestel het voorbereidingsboekje met de orde van dienst nu fysiek of digitaal via onze webshop.

WVG23-Voorbereidingsboekje-teaser.png

Fysiek exemplaar bestellen Digitaal exemplaar bestellen 

Of download de bewerkbare Word-versie van de orde van dienst.

Aanvullende materialen

Symbolisch-bloemstuk-2023Symbolisch bloemstuk

Peter van Asselt, bloemstylist verbonden aan de Abdij van Egmond, maakte een liturgisch arrangement bij het thema van de gebedsweek: Doe goed, zoek recht. 

Meer uitleg en foto's

WVG23-GebedskaartjeGebedskaartjes om uit te delen

Een kaartje om uit te delen bij de Week van gebed voor eenheid 2023. Met een passend gebed bij het thema 'Doe goed, zoek recht'.

Bestel de gebedskaartjes

Kinderdienst

Ook de kinderen kunnen aanhaken bij de Week van gebed voor eenheid. Gaan de kinderen naar een eigen kinder(neven)dienst of komen ze bij elkaar tijdens de zondagsschool? Gebruik dan het kinderwerkpakket! 

Vraag het hier gratis aan

Kindermoment

Er is ook een instructie voor het kindermoment tijdens een viering. Deze kun je gebruiken als uitnodiging naar de kinder(neven)dienst of als zelfstandig onderdeel van de (online) viering. Download de bestanden hieronder.