Organiseer je een oecumenische viering voor de Week van gebed voor eenheid, bijvoorbeeld gezamenlijk met andere geloofsgemeenschappen in jouw dorp of stad? Maak dan gebruik van onze handige materialen en tips.

Voorbereidingsboekje met orde van dienst

Aan de hand van Lucas 25 hebben kerken uit Burkina Faso met hulp van de oecumenische gemeenschap Chemin Neuf een viering voorbereid. Een Nederlandse werkgroep heeft dit gezamenlijk vertaald en (waar nodig) gecontextualiseerd. In een handig voorbereidingsboekje vind je instructies voor het organiseren van een oecumenische viering. Met onder meer voorbeeldgebeden, een liederenlijst en extra tips voor een onvergetelijke bijeenkomst. Bestel het voorbereidingsboekje met de orde van dienst nu fysiek of digitaal via onze webshop.

Mock-up voorbereidingsboekje smal.png

Fysiek exemplaar bestellen  Digitaal exemplaar bestellen 

Of download de bewerkbare Word-versie van de orde van dienst.

Aanvullende materialen

Recept Zoomkoom

Zoom Koom (letterlijk vertaald: meelwater) is een typisch Burkinees welkomstdrankje. Dit kun je gebruiken bij de start van de oecumenische viering. 

Download hier het recept

Gebedskaartje_2024_enkelGebedskaartjes om uit te delen

Een kaartje om uit te delen bij de Week van gebed voor eenheid 2024. Met een passend gebed om eenheid van de oecumenische gemeenschap Chemin Neuf.

Bestel de gebedskaartjes

Symbolisch schikkenSymbolisch schikken

Maak een symbolisch stuk bij het thema 'Heb God lief... en je naaste als jezelf'.

Download hier de toelichting
Meer informatie

Reflecties & gebedspunten

Vanaf dit jaar zijn de acht dagen met reflecties & gebedspunten niet meer opgenomen in het voorbereidingsboekje voor de viering. Deze kun je apart bestellen óf met een korting in combinatie met het voorbereidingsboekje.

Bestel de boekjes in de webshop
Of download een digitale variant

Kinderdienst

Ook de kinderen kunnen aanhaken bij de Week van gebed voor eenheid. Gaan de kinderen naar een eigen kinder(neven)dienst of komen ze bij elkaar tijdens de zondagsschool? Gebruik dan het kinderwerkpakket! 

Vraag een gratis download aan