Organiseer je een viering voor de Week van gebed voor eenheid, bijvoorbeeld gezamenlijk met andere geloofsgemeenschappen in jouw dorp of stad? Maak dan gebruik van onze handige materialen en tips.

Voorbereidingsboekje met liturgie

Christenen uit het Midden-Oosten hebben een oecumenische viering voorbereid aan de hand van Matteüs 2. Een Nederlandse werkgroep heeft dit gezamenlijk vertaald en (waar nodig) gecontextualiseerd. Bestel het voorbereidingsboekje met liturgie nu fysiek of digitaal.

Naar de materialen
Viering-voorbereiden.png

Aanvullende materialen

Blijf-in-mijn-liefde...-Week-van-gebed-2021-20200611_161752.jpgSymbolisch bloemstuk

Binnenkort vind je hier het symbolisch bloemstuk voor de Week van gebed voor eenheid 2022. Bekijk nu nog het bloemstuk van 2021 en andere inspirerende bloemstukken op de website Symbolisch schikken.

WVGF22 - Gebedskaartje Week van gebed voor eenheid 2022Gebedskaartjes om uit te delen

Een kaartje om uit te delen bij de Week van gebed voor eenheid 2022. Met een gebed om eenheid en de komst van Gods koninkrijk van liefde. Bestel de gebedskaartjes nu.

Kinderdienst

Ook de kinderen kunnen aanhaken bij de Week van gebed voor eenheid. Gaan de kinderen naar een eigen kinder(neven)dienst of komen ze bij elkaar tijdens de zondagsschool? Gebruik dan het kinderwerkpakket! 

Kindermoment

Er is ook een instructie voor het kindermoment tijdens een viering. Deze kun je gebruiken als uitnodiging naar de kinder(neven)dienst of als zelfstandig onderdeel van de (online) viering. 

Op dit moment zijn we nog druk bezig met de voorbereiding van diverse materialen voor de gebedsweek van 2022, zoals het kinder- en tienermateriaal, de gebedsbijeenkomsten en het digitale gebedsboekje. Kom op een later moment nog eens terug voor meer informatie en waardevolle downloads.