Organiseer je een viering voor de Week van gebed voor eenheid, bijvoorbeeld gezamenlijk met andere geloofsgemeenschappen in jouw dorp of stad? Maak dan gebruik van onze handige materialen en tips.

Voorbereidingsboekje met liturgie

Zusters uit de oecumenische gemeenschap van Grandchamp (Zwitserland) hebben een oecumenische viering voorbereid aan de hand van Johannes 15 Een Nederlandse werkgroep heeft dit gezamenlijk vertaald en (waar nodig) gecontextualiseerd. Bestel het voorbereidingsboekje met liturgie nu fysiek of digitaal.

Naar de materialen
Voorbereidingsboekje.png

Aanvullende materialen

Blijf-in-mijn-liefde...-Week-van-gebed-2021-20200611_161752.jpgSymbolisch bloemstuk

Charlotte Kwak van Symbolisch schikken maakte een symbolische bloemschikking bij het thema van de gebedsweek. Op de website van Symbolisch schikken vind je de volledige omschrijving.

WVGF21 - Week van gebed voor eenheid - gebedskaartje (flyer).pngGebedskaartjes om uit te delen

Een kaartje om uit te delen bij de Week van gebed voor eenheid 2021. Met een gebed om eenheid en de komst van Gods koninkrijk van liefde. Bestel de gebedskaartjes hier.

Kinderdienst

Ook de kinderen kunnen aanhaken bij de Week van gebed voor eenheid. Gaan de kinderen naar een eigen kinder(neven)dienst of komen ze bij elkaar tijdens de zondagsschool? Gebruik dan het kinderwerkpakket! 

Vraag het kinderwerkpakket gratis aan

Kindermoment

Er is ook een instructie voor het kindermoment tijdens een viering. Deze kun je gebruiken als uitnodiging naar de kinder(neven)dienst of als zelfstandig onderdeel van de (online) viering.