Organiseer je een viering voor de Week van gebed voor eenheid, bijvoorbeeld gezamenlijk met andere geloofsgemeenschappen in jouw dorp of stad? Maak dan gebruik van onze handige materialen en tips.

Voorbereidingsboekje met liturgie

Christenen uit het Midden-Oosten hebben een oecumenische viering voorbereid aan de hand van Matteüs 2. Een Nederlandse werkgroep heeft dit gezamenlijk vertaald en (waar nodig) gecontextualiseerd. Bestel het voorbereidingsboekje met liturgie nu fysiek of digitaal.

Naar de materialen
Viering-voorbereiden.png

Aanvullende materialen

Symbolisch-bloemstuk-Week van gebed voor eenheid 2022Symbolisch bloemstuk

Peter van Asselt, bloemstylist verbonden aan de Abdij van Egmond, maakte een liturgisch arrangement bij het thema van de Week van gebed uit Matteüs 2 vers 2: ‘Wij hebben zijn ster zien opgaan en zijn gekomen om Hem te aanbidden.’ Het materiaal hiervoor is te vinden in tuin en bos.

Meer uitleg en foto's

WVGF22 - Gebedskaartje Week van gebed voor eenheid 2022Gebedskaartjes om uit te delen

Een kaartje om uit te delen bij de Week van gebed voor eenheid 2022. Met een gebed om eenheid en de komst van Gods koninkrijk van liefde. Bestel de gebedskaartjes nu.

Kinderdienst

Ook de kinderen kunnen aanhaken bij de Week van gebed voor eenheid. Gaan de kinderen naar een eigen kinder(neven)dienst of komen ze bij elkaar tijdens de zondagsschool? Gebruik dan het kinderwerkpakket! 

Vraag het hier gratis aan

Kindermoment

Er is ook een instructie voor het kindermoment tijdens een viering. Deze kun je gebruiken als uitnodiging naar de kinder(neven)dienst of als zelfstandig onderdeel van de (online) viering.