De Week van gebed beleven via audio

Groot Nieuws Radio.pngGroot Nieuws Radio

Ook via radio kun je deze week meebidden. In diverse uitzendingen besteedt Groot Nieuws Radio aandacht aan de gebedsonderwerpen van iedere dag. Zo hoor je in De Nieuwe Morgen dagelijks om 6.30 uur een gebed van Tanya Drop (24-7 Prayer NL) en hoor je op maandag om 8.15 uur een interview over het thema Licht in het duister

Is er in jouw woonplaats geen lokale gebedsbijeenkomst? Dan kun je van maandag t/m zaterdag meebidden tijdens de gebedsavond van 20.00-21.00 uur.

www.grootnieuwsradio.nl/gebed

Spotify

Luister naar prachtige muziek die aansluit bij het jaarthema van de gebedsweek: Licht in het duister. Met liederen uit diverse muzikale tradities en culturen. Je vindt de lijst via deze link of kunt het hieronder luisteren (als je cookies op deze website hebt geaccepteerd).

De Week van gebed beleven via sociale media

Facebook, Twitter en Instagram

Plaats jouw gebeden op Twitter, Instagram of Facebook met de hashtag #weekvangebed en/of #lichtinhetduister. Zoek op sociale media op deze hashtags en ontdek wat er allemaal te beleven valt in deze gebedsweek. 

Volg ook het profiel van de Week van gebed op sociale media:

Twitter FacebookInstagram

Week van gebed voor eenheid - Glow in the darkSocials voor jongeren

Stronglife maakte voor elke schooldag een video die wordt gedeeld via YouTube en Instagram. Het thema van de Week van gebed: Licht in het duister is voor tieners vertaald naar het materiaal Glow in the dark. 

Ook HGJB Jong en Huis van Belle besteden aandacht aan gebed, om tieners helemaal bij de gebedsweek te betrekken. 

Meer informatie

Lokale online vieringen

Als gevolg van de coronacrisis is er dit jaar meer online te beleven dan ooit. Kijk op onze pagina met het overzicht van (online) bijeenkomsten in het land.

Bekijk het overzicht
landkaart.png