De Week van gebed beleven via audio

Groot Nieuws Radio.pngGroot Nieuws Radio

Ook via radio kun je deze week meebidden. In diverse uitzendingen besteedt Groot Nieuws Radio aandacht aan de gebedsonderwerpen van iedere dag.

De exacte plannen van Groot Nieuws Radio worden enkele weken voor de gebedsweek bekend.

www.grootnieuwsradio.nl/gebed

Spotify

Luister naar prachtige muziek die aansluit bij het jaarthema van de gebedsweek: Doe goed, zoek recht. Met liederen uit diverse muzikale tradities en culturen. Je vindt de lijst via deze link of kunt het hieronder luisteren (als je cookies op deze website hebt geaccepteerd).

PS Luister ook de lijsten van 2022 en 2021

De Week van gebed beleven via sociale media

Facebook, Twitter en Instagram

Plaats jouw gebeden op Twitter, Instagram of Facebook met de hashtag #weekvangebed en/of #doegoedzoekrecht. Zoek op sociale media op deze hashtags en ontdek wat er allemaal te beleven valt in deze gebedsweek. 

Volg ook het profiel van de Week van gebed op sociale media:

Twitter FacebookInstagram

Gebed 15 januari 2023 (zondag 1)Plaats zelf gebedsafbeeldingen

Met behulp van mooi opgemaakte afbeeldingen in de stijl van de Week van gebed voor eenheid 2023 kun je ook zelf iedere dag een gebed delen op bijvoorbeeld Instagram, Facebook of Twitter. 

Naar de downloads

Vanaf medio december vind je hier ook de platforms voor tieners die dagelijks aandacht besteden aan de Week van gebed voor eenheid.

De Week van gebed beleven via lokale media

Online vieringen via YouTube of Kerkdienst Gemist

Steeds vaker kun je ook online diensten en gebedsbijeenkomsten volgen van plaatselijke initiatieven. Kijk op onze pagina met het overzicht van (online) bijeenkomsten in het land.

Bekijk het overzicht
landkaart.png

Terugkijken naar vorig jaar

meer historie