Vanaf begin januari vind je hier hoe je de Week van gebed voor eenheid 2022 via de media kunt meebeleven. Op dit moment vind je hier nog de informatie van het afgelopen jaar.

De Week van gebed beleven via televisie

BEAM kerkdienst

Zondag 17 januari om 11.00 uur stond de wekelijkse BEAM kerkdienst (EO) in het teken van de Week van gebed voor eenheid. Gor Katchikiyan sprak csm_BEAMkd-s2_logo2_5c305ada64.png tijdens deze kerkdienst over gebed. Waarom is bidden goed om te doen en hoe werkt het? Ook werd het BEAM gebedsonderzoek gepresenteerd en besproken. Je bekijkt de uitzending terug via YouTube.

Kijk terug via YouTube

Nederland-Zingt.pngNederland Zingt

Op zaterdagavond 23 januari rond de klok van 18.10 uur staat ook Nederland Zingt (EO) in het teken van de Week van gebed voor eenheid. In deze uitzending zingen we liederen over gebed vanuit het thema #blijfinmijnliefde. Kees Kraayenoord en de band van Mozaiek0318 werken mee aan deze uitzending. Het centrale lied van de uitzending is: 'Elke traan is een gebed'. Ook liederen als 'Stil, mijn ziel wees stil' en 'Heer, ontferm U over ons' komen langs vanuit de Nicolaikerk in Utrecht (gezongen door Vocals of hope, onder leiding van André Bijleveld). De uitzending is te bekijken op NPO2. Tot en met dinsdag 19 januari kun je gebedspunten indienen via de website.

Meer informatie

De Week van gebed beleven via audio

Groot Nieuws Radio.pngGroot Nieuws Radio

Ook via radio kun je deze week meebidden. In diverse uitzendingen besteedt Groot Nieuws Radio aandacht aan de gebedsonderwepren van iedere dag. Is er in jouw woonplaats geen lokale gebedsbijeenkomst? Dan kun je van maandag t/m zaterdag meebidden tijdens de gebedsavond om 20.00 uur.

Bekijk het programma

Spotify

Luister naar prachtige muziek die aansluit bij het jaarthema van de gebedsweek: #blijfinmijnliefde (naar Johannes 15). Met liederen uit diverse muzikale tradities en culturen.

De Week van gebed beleven via sociale media

Facebook, Twitter en Instagram

Plaats jouw gebeden op Twitter, Instagram of Facebook met de hashtag #weekvangebed en/of #blijfinmijnliefde. Zoek op sociale mediaMissieNederland_WvG2021_Woordmerk.png op deze hashtags en ontdek wat er allemaal te beleven valt in deze gebedsweek. 

Volg ook het profiel van de Week van gebed op sociale media:

Twitter FacebookInstagram

Logo-Stay-connectednw.pngSocials voor jongeren

Stronglife maakte voor elke dag een video die wordt gedeeld via YouTube en Instagram. Het thema van de Week van gebed: #blijfinmijnliefde is voor tieners vertaald naar het materiaal Stay connected. 

Ook EO BEAM en Huis van Belle besteden dagelijks aandacht aan gebed, om tieners helemaal bij de gebedsweek te betrekken. 

Meer informatie

Lokale online vieringen

Als gevolg van de coronacrisis is er dit jaar meer online te beleven dan ooit. Kijk op onze pagina met het overzicht van (online) bijeenkomsten in het land.

Bekijk het overzicht
landkaart.png