Gebedsbijeenkomsten tijdens de Week van gebed voor eenheid

Tijdens de Week van gebed voor eenheid worden er door heel het land gebedsbijeenkomsten georganiseerd. Dit zijn doorgaans bijeenkomsten van een half, een of twee uur, waarin mensen samen bidden. Daarbij wordt aangesloten bij de gebedspunten en reflecties uit het gebedsboekje. 

Geen extra downloads, wel een PowerPoint-sjabloon

Helaas kunnen we dit jaar vanwege een tekort aan financiën/personeel vooralsnog geen extra dagelijkse handleidingen aanbieden. Je kunt gebruikmaken van het boekje met Reflecties & gebedspunten om de dagelijkse bijeenkomsten in te vullen. Daarnaast kun je gebruikmaken van het algemene PowerPoint-sjabloon

Handzame boekjes met reflecties en gebedspunten

De gebedsbijeenkomsten van de Week van gebed voor eenheid worden ondersteund met een klein boekje vol met reflecties & gebedspunten. Deze zijn zowel fysiek als digitaal beschikbaar. Handig om uit te delen voorafgaand aan de bijeenkomst óf digitaal te verspreiden binnen de geloofsgemeenschap. Zo kan iedereen dit dat wil dagelijks meebidden.

Bestel of download de gebedsboekjes
WVG23-Reflecties-teaser.png

Promoot je bijeenkomsten

Zorg dat iedereen op de hoogte is van jouw activiteiten in de Week van gebed voor eenheid. Download onze gratis promotiematerialen zoals: persberichten, banners, posters en een PowerPoint-presentatie.

Promotiematerialen
Spandoek Week van gebed voor eenheid - Nuenen.jpg

Organiseer je vooral online gebedsbijeenkomsten?

Dan is de handleiding 'Online bidden' misschien wat voor je. Om je op weg te helpen bij het organiseren van een online gebedsbijeenkomst ontwikkelde 24-7 Prayer NL een handleiding met werkvormen en praktische tips voor online gebed.

Meer informatie