Dagelijkse gebedsavonden van 20-21 uur

Organiseer je door de lockdown geen of minder bijeenkomsten? Wijs mensen dan op de dagelijkse gebedsavonden van Groot Nieuws Radio. Van maandag t/m zaterdag kun je meebidden van 20.00 uur tot 21.00 uur. De bijeenkomsten staan in het teken van het dagthema én sluiten aan op de actualiteit van dat moment. 

Introductie dagthema om 8.15 uur

Ook door de dag heen helpt Groot Nieuws Radio je om de Week van gebed te beleven. Iedere werkdag rond 8.15 uur luister in De Nieuwe Morgen je naar een gesprek dat aansluit op één van de gebedspunten/thema's van de betreffende dag. Martin Koornstra trapt de week af met een gesprek over vrucht dragen. 

Groot Nieuws Radio.pngVeel aandacht voor gebed

Ook andere programma's staan deze week in het teken van gebed. In de uitzending van Brandstof op maandagochtend 17 januari was Ruben de Jong te gast uit Rotterdam. Eunice Nahuis ging met hem in gesprek over de kracht van gebed. Tijdens Laurens Lunchroom op maandagmiddag 17 januari 13.15 uur deelde Jos Douma tips over gebed. Want hoe doe je dat eigenlijk: een week bidden? De gesprekken zijn terug te luisteren via de site.
Zaterdagochtend 23 januari besteedt het programma Brandstof aandacht aan de gebedspunten bij die dag: hoe kun je bidden voor jouw dorp of stad en hoe zorg je ervoor dat dit niet alleen bij één week in het jaar blijft? En hoe zit het eigenlijk met de eenheid tussen christenen in deze coronatijd?

Luister via www.grootnieuwsradio.nl

Bid mee tijdens de Week van gebed voor eenheid

Een gebed delen

Deel jouw gebed of gebedspunt op de digitale gebedsmuur van de EO. Zo kunnen anderen met jou meebidden.
Deel je gebedspunt

Een (online) bijeenkomst volgen

Iedere dag zijn er vanuit het hele land online bijeenkomsten te volgen.
Bekijk het overzicht

Via radio, televisie en YouTube

De hele week kun je de Week van gebed voor eenheid volgen op radio, televisie en via YouTube.
Bekijk het overzicht

Jeugd betrekken

Kinderen, tieners en jongeren doel helemaal mee tijdens de Week van gebed. Met onder andere dagelijkse video's, het kindergebedsboekje.
Meer informatie

De Week van gebed voor eenheid 2021: #blijfinmijnliefde

Van 17 t/m 24 januari 2021 vieren we de jaarlijkse Week van gebed voor eenheid. Dit keer is het thema #blijfinmijnliefde. Deze oproep is een oproep van Jezus Christus zelf uit Johannes 15.

Lees verder
Beeld WVG 2021