Vraag nu het digitale gebedsboekje aan

Wil jij je geloofsgemeenschap tijdens de Week van gebed voor eenheid inspireren om dagelijks mee te bidden? Verspreid het boekje met reflecties & gebedspunten via de gemeente-app of e-mailnieuwsbrief. Je kunt het boekje hieronder gratis downloaden, maar we vragen om een gift zodat we de kosten samen kunnen dragen. 

We moedigen je aan om een vergelijkbaar bedrag aan te houden dat je normaal gesproken zou uitgeven aan het kopen van een fysiek exemplaar:

  • Het fysieke gebedsboekje kost € 1,25 per stuk. 
  • Vanaf 5 stuks kost het € 0,90 per stuk. 
  • Vanaf 20 stuks kost het € 0,80 per stuk.
  • Vanaf 50 stuks kost het € 0,65 per stuk. 

Verspreid je het boekje naar 100 mensen? Dan zou het kunnen gaan om een gift van 65 euro. Verspreid je het boekje naar 250 mensen? Dan gaat het om een bedrag van 162,50 euro. Het is niet verplicht om dit bedrag te betalen, maar je maakt het daardoor wel mogelijk dat we dit materiaal ook een volgend jaar weer kunnen aanbieden.

Na het invullen van onderstaande gegevens ontvang je direct het digitale gebedsboekje in de mail en een instructie rondom de gift.

Vraag nu het gebedsboekje aan

Via dit e-mailadres ontvang je de link naar de downloads.
Bestel je het boekje voor meerdere mensen? Vul dan hier in voor welke geloofsgemeenschap/werkgroep je het digitale gebedsboekje aanvraagt.
Naar hoeveel mensen wil je het digitale gebedsboekje verspreiden?
personen