Via de onderstaande knoppen kun je het digitale gebedsboekje van 2021 downloaden. Je kunt kiezen voor een versie in hoge kwaliteit (een groter bestand) of een lagere kwaliteit (een kleiner bestand). Afhankelijk van hoe je het gebedsboekje wenst te verspreiden kun je hiervoor een keuze maken. Wil je de pdf toevoegen als bijlage aan een mail: dan kun je het beste het kleinere bestand gebruiken. Gebruik je een mailprogramma als Mailchimp of een kerkapp, dan kun je gerust het grotere bestand van hogere kwaliteit kiezen.

Download het boekje (hoge kwaliteit)Download het boekje (lage kwaliteit)

Wil je ons helpen om ook volgend jaar het materiaal te kunnen ontwikkelen?

Het gebedsboekje van 2021 is vanwege de coronacrisis vrij te downloaden, omdat het verspreiden van het fysieke exemplaar voor sommige gemeenschappen erg lastig is. Wij maakten voor het ontwikkelen van het materiaal echter wel kosten. We hopen daarom van harte op een gift, zodat we ook volgend jaar weer in staat zijn om het nieuwe materiaal te ontwikkelen. We geven graag een denkrichting mee als het gaat om het giftbedrag.

We moedigen je aan om een vergelijkbaar bedrag aan te houden dat je normaal gesproken zou uitgeven aan het kopen van een fysiek exemplaar:

  • Het fysieke gebedsboekje kost € 0,60 per stuk. 
  • Vanaf 20 stuks kost het € 0,55 per stuk.
  • Vanaf 50 stuks kost het € 0,50 per stuk. 

Verspreid je het boekje naar 100 mensen? Dan zou het kunnen gaan om een gift van 50 euro. Verspreid je het boekje naar 250 mensen? Dan gaat het om een bedrag van 125 euro. Het is echter niet verplicht om dit bedrag te betalen.

Je kunt geven via onderstaande knop of door het bedrag zelf over te maken op NL26 INGB 0000 0044 02 ten name van Stichting MissieNederland. Daarbij kun je de omschrijving: ‘Gift materialen Week van gebed’ gebruiken. Hartelijk dank!