Mock-up Reflecties en gebedspunten 2023Via de onderstaande knoppen kun je het digitale gebedsboekje van 2023 downloaden. 

Download het boekje

Wil je ons helpen om ook volgend jaar het materiaal te kunnen ontwikkelen?

Het gebedsboekje van 2023 is vrij te downloaden. Wij maken voor het ontwikkelen van dit materiaal echter wel kosten. We hopen daarom van harte op een gift, zodat we ook volgend jaar weer in staat zijn om het nieuwe materiaal te ontwikkelen. We geven graag een denkrichting mee als het gaat om het giftbedrag.

We moedigen je aan om een vergelijkbaar bedrag aan te houden dat je normaal gesproken zou uitgeven aan het kopen van een fysiek exemplaar:

  • Het fysieke gebedsboekje kost € 0,85 per stuk. 
  • Vanaf 20 stuks kost het € 0,75 per stuk.
  • Vanaf 50 stuks kost het € 0,60 per stuk. 

Verspreid je het boekje naar 100 mensen? Dan zou het kunnen gaan om een gift van 60 euro. Verspreid je het boekje naar 250 mensen? Dan gaat het om een bedrag van 150 euro. Het is niet verplicht om dit bedrag te betalen, maar je maakt het daardoor wel mogelijk dat we dit materiaal ook een volgend jaar weer kunnen aanbieden.

Je kunt geven via onderstaande knop of door het bedrag zelf over te maken op NL26 INGB 0000 0044 02 ten name van Stichting MissieNederland. Daarbij kun je de omschrijving: ‘Gift gebedsboekje Week van gebed’ gebruiken. Hartelijk dank!